A Teknikövning av ryck, lätta vikter
B Ryck 1-1-1, tunga men ej max
+
Amrap 10 min
30 double unders
15 overhead anyhow (25-35 kg) / KB (16-20 kg)

Sista fredagspasset med gamla schemat, idag kl 1600, nästa vecka dubbelpass med först start 1700, och nästa startar 1800. Nu på söndag är det sista söndagspasset kl 1900, därefter byter vi till lördagar from 2/4 Finfinast möjliga teknik är vi ute efter, det kräver koncentration, även vid lätta vikter. Efter en längre övningsdel så försök er på 3 tunga försök. Värma upp axlar med gummiband, mellan set och håll er varma. Testa lite olika hopp mellan seten, men överdriv inte. Och avslutande metcon vad kan vi säga om den, kanske någon får chans att testa igen? 😉

Kelly Starret känner vi sen tidigare – han driver mobilityWOD.com men också CrossFit San Fransisco, och det gör han tillsammans med mannen i mustasch – Adrian Bozman.

Adrian är en av huvudutbildarna inom CrossFit och huvuddomare på CrossFit Games. Nästa vecka är han också här i Sverige och utbildar blivande tränare (bland annat Sven, Andreas, David och Simpe) samt dom som ska ta det ett steg till (bland annat jag och Björn)! Vi har tur, för CFHQ kunde faktiskt inte skickat en bättre tränare och en trevligare prick!