Lund-Revinge: 42 min + 30 min

Efter en kvart åkte jag över en sten. Tack och lov hade jag med mig extraslang, men lite grejer fattades, så det tog en halvtimme innan jag var up n´runnin´.

Senare:

”Erin”…skalad visade det sig.
Five rounds of
15 2 x 10 kg Dumbbells split cleans / Db power cleans
21 Pull-ups
Tid: 11.56 min

Hade tänkt att göra ”Ryan” men det var nån jäkla barngrupp från Revinge IF i gympasalen så jag kom inte åt ringarna. ”Erin” visade sig vara en oväntat slitig wod.

Körde DB-split cleans de två första varven, men jag bytte till DB-power cleans eftersom jag suger på de förstnämnda. Behöver öva. Iaf obrutet till sista varvet (8-7) vilket gjorde sitt med PU-uppdelningen: Första varvet 11-10, sedan 7-7-7 2-3:e och 6-5-5-5 de sista. Det var VÄLDIGT längesen jag upplevde PU så här jobbiga, trodde jag kunde hålla 11-10 rakt igenom. Tidsmässigt gjorde jag de tre på 6 min och sedan blev det 3 min /rond. Var tvungen att stå och skaka liv i händerna. Så här i efterhand borde jag fortsatt med split cleansen eftersom balans-delen av wod:en försvann lite, men den kändes bra ändå. Härligt med lite Crossfit igen!

EDIT: Visade ju sig att jag har problem med engelskan, det skulle ju vara 2 x 18 kg inte 18 totalt. Gör om gör rätt, men någon helt annan dag.