1

Igår gick gjorde jag mitt första och sista CrossFit SM. Detta av den enkla anledningen av att tävlingen istället för att vara ett Sverigemästerskap, i fortsättningen kommer vara en kvalificering för det officiella CrossFit Games. Personligen skulle jag absolut kunna tänka mig att ställa upp i något liknande igen.

Som Martin redan skrivit om så placerade sig CrossFit Uppsala överlag bra där Jockes pallplats, 3:a, var väldigt roligt men väntat. Han kallas ju inte för Monster-Jocke utan anledning. Martins 5:e placering var ruskigt imponerande. Inte minst eftersom han varit sjuk en vecka innan och hade feber ända fram till dagen innan tävlingen.

Nu är jag otroligt slutkörd, både mentalt och fysiskt. Nu kan jag lägga till ytterligare en sån där otroligt påfrestande upplevelse till den tidigare listan. Det får bli någon slags vidare uppdatering senare med mer exakta resultat med mera.

EDIT:

Vill någon veta mer om resultaten så kan ni surfa in här. Vill ni veta mer om passen, upplägget på dagen och regler kan surfa vidare här.