Nu så här dagarna innan jul ville vi bjuda på något riktigt fint. Det blev en ”Fight Gone Bad”! Jag vet att jag sa att jag skulle räkna ihop allas score. Vad tänkte jag på då? Hehe, jag lovar att göra det, men jag hinner inte tyvärr nu, men ni ser säkert på bilden nedan. Bra jobbat alla, jätteroligt att se 5 nya ansikten på dagens pass och välkomna åter!

CIMG3192

Phew, många siffror att hålla reda på, det fixade ni utmärkt!

CIMG3170

Ylva, ny för dagen, peppar Gustav till stordåd!

CIMG3152

Peter kämpar på med Pushpressarna!

CIMG3184

Manne på väg upp…

CIMG3185

…snart så…

CIMG3156

Herman uppe på boxen!

CIMG3150

Ylva och Wall-ball shots, bra jobbat!

CIMG3181

David, även han ny för dagen, har uppenbarligen slitit bra. Härligt!

CIMG3190

Gustav efter avslutat pass, dags att vila…

CIMG3188

...likaså för Richard, som för övrigt skrev ett inlägg med härliga bilder från passet.

Välkomna tillbaka som sagt, det här gör vi igen…imorrn! 🙂