CrossFit Uppsala!

Sven, Jonty, Linda, Skägg-Andreas, Renate, Erik, Patriq, Sebastian och Manne!

Så jäkla roligt att se er igen och mycket trevligt att köra ett pass tillsammans i eftermiddagssolen! På dagens schema stod en par-wod inspirerad av helgens CrossFit Games, eftersom vi blev ojämnt antal så fick jag hoppa in och försökte ta bilder när Erik kämpade på. Tack för att du täckte upp när jag smygvilade Erik och välkommen på ditt första pass! 😀

Farmarna vid Säbygatan!

Par-woden hade också två ”deltävlingar” där man räknade reps på den ena och antal längder, ca 15 m, på den andra. Passet var som sagt inspirerat av helgen och helgens sista event, idag fick vi (eller ja, jag visste ju) inte reda på vad vi skulle göra på varje delmoment förrän precis innan. Under beskrivningen fick man lite vila, sen var det jobb som gällde.

”Summersession”

Par-wod, en jobbar – en vilar, byt vid behov. 2.5 min på varje del. Räkna ihop antal reps och antal längder som två olika poäng i slutet.

A1: Armhävningar, lossa på händerna i bottenläget – reps
B1: Slunga kettle bell från swing-läge, nästa kast från förre viktens nedslag – längder
B2: Farmers walk, bär båda lagets vikter – längder
B3: Utfallssteg, på enklaste sätt – längder
B4: Sprinter, så snabbt som möjligt – längder
A2: Sit ups, oankrade – totalt antal reps

Erik slungar kettlebell!

Efteråt fick jag pisk för att jag ”kippade” mina utfallssteg (veva med armarna), det borde jag så klart varit tydlig med att man fick göra, härligt att själv bli rättad ibland! Avvägningen kändes bra även om Manne muttrade lite över att han hade tyngst kettlebell. Men det är ju för att du är så stark! 🙂 Resultatet då?

Renate/Skägg-Andreas: 233 reps, 53 längder
Patriq/Sven: 202 reps, 57 längder
Sebastian/Manne: 177 reps, 43 längder
Jonty/Linda: 198 reps, 47 längder
Erik/Björn: 194 reps, 63 längder