Wu: DUs 5 x 8 reps…bara för att 8 var det sämsta, som bäst 23 obrutna, hade jätteflyt som tyvärr försvann lite lagom till passet. Även 10-12 clean & jerk med 60 kg.

+

For time:
50 double unders
30 clean and jerk (overhead anyhow) men 60kg women 40kg
50 double unders

Tid: 11:30 min

Efter en labil vecka utan träning var det dags att hoppa på hästen igen. Lovade som sagt att göra Scandinavian Challange-passen, så jag började med det jag upplever som ”lättast” eftersom  jag ville se om kroppen och själen höll för ett pass. Fokus på teknik och inga Ricky Bruch-lyft idag.

Helt ok resultat. ”Parkett-Grace” (dvs inte droppa vikten) var jobbigare än väntat, trodde jag skulle kunna göra den delen på 6 min i lugnt tempo, med push jerk på varje rep, men det slutade på strax över 7 min. DUsarna tog något över 2+2 min och gjordes för det mesta i 5-7or (inga mellanhopp).

Event 1 (1km med 16 kg KB) imorrn. Kanske Event 3 (tabatarodd)  och / eller Event 4 (marklyft 1RM+4 min squats) om jag känner mig pigg. Till er som kommer tävla i Halmstad så kan jag säga att det här känns som riktigt roliga pass!

EDIT:

Ja just ja, glömde ju påminna om att CrossFit Uppsalas medlemmar är välkomna att göra mig sällskap med Event 1 ca kl 0800. Blir det några fler pass under dagen så kan vi säkert komma överens om passande tider.