Äh, skit i det, nu är det Beach 2009 som gäller! Jepp och vad blir det för årsmål för träningen egentligen? Här kommer några förslag och reflektioner:

Bort med julkulan!
Årets viktökning blev 2 kg (som mest 80.6 på vågen). Inte så mycket om man jämför med förra julens 4 kg, men allt satte sig på magen. Jag vill komma i mina cheap mondays igen, mjukisbyxor är för kroppsbyggare.

Bättre metcon-form!
Visst klarade jag det där racer-passet innan jul, men är det illa ställt med formen och greppet verkar försvunnit. Nåja, jag vill klara av allt jag gjorde förra året fast bättre…ja, även rodden god dammit!

Bli tyngdlyftarstark!
Bänk och curls i all ära, men jag vill få en stabilare form på alla lyft, bli lite starkare och lära mig OHS och ryck nån jävla gång.

Bli mer av en Sommers-pojke!
Alltså mer gymnastisk, rutorna kommer väl på köpet. Inte så avancerat, typ klara av en flera MUs även om jag tränat dagen innan. Under denna rubrik finns även att klara min första ordentliga Pistol och öka på mina HSPUs till över pinsam nivå.

Mer arbetsrelaterad träning!
Eller det jag kallar ”Brandmannatest” när jag sätter etiketter på träningen. Träning i larmställ typ en gång i veckan, på måndag kör det igång med ett värmepåverkanstest som antagligen är oändligt jobbigare än vår lilla bastuträning. En ”Firefighter Fran” eller något i den stilen ska genomlidas innan terminens slut!

Triatlet!
Njaaa, måste väl springa 10 km antar jag, bara för att ha gjort det liksom. Som mest har jag sprungit 8 km och det var väl typ 12 år sedan. 3 km har jag tänkt förbättra, men annars är löpning bara ett nödvändigt ont. Kanske lite fler intervaller?
Cykla ska det definitivt bli en del av, jag räknar med att låtsasvintern i Lund försvinner i slutet av februari så då blir det åka av!
Simningen är ett projekt som jag tänker ta upp redan på fredag. Bättre på att simma och att klara av ytvattenlivräddningen är målet.