Det vart en lite smått strulig start på denna dag. Jag var nästan framme vid klubben när jag kom på att jag glömt nycklarna. Bara att vända cykeln och dra hem igen. Hämta nycklarna och skrapa rutorna på bilen. Väl framme möttes jag av ett väntande gäng, som inte visste varför de var tvungna att stå utanför och frysa. Ber om ursäkt för detta och önskar att jag kunde lova att det aldrig kommer hända igen! Bland dessa fanns Stefan som tränade med oss för första gången. Välkommen till CrossFit Uppsala Stefan! Kul att ha dig hos oss!

Passet inleddes med ombytesuppvärmning följt av double unders och assisterade pullups, eller kippade för de som redan kan. När det var dags för nästa punkt på ordningen hade vi den stora turen att ha Anna hos oss. Hon visade hur en L-sit ska se ut! Jag är mycket glad att jag själv inte behövde visa den, för då hade ingen fattat vad de skulle göra… 🙂

Dagens metcon:
På tid
30 Pullups 60 Double unders
20 PU 40 DU
10 PU 20 DU

[showtime]

Alla jobbade och slet och var hur asgrymma som helst. Helt underbart att se! Fantastiskt! Det var inte förrän Sven ropade ”tid!” som jag upptäckte att tidtagaruret slutat gå efter 25 hundradels sekund… Jag visste typ hur mycket klockan varit vid startskottet och tiden för samtliga fick bli väldigt ungefärlig. Sven, Stefan och Anna körde RXd. I övrigt fanns vissa skalningar i form av gummiband till pullups och tuck jumps i stället för dubblisar. Återigen: Grymt jobbat av alla! Imponerande!