Walking lunge 30 m – 21 Pull-ups, 21 Sit-ups
Walking lunge 30 m – 18 Pull-ups, 18 Sit-ups
Walking lunge 30 m – 15 Pull-ups, 15 Sit-ups
Walking lunge 30 m – 12 Pull-ups, 12 Sit-ups
Walking lunge 30 m – 9 Pull-ups, 9 Sit-ups
Walking lunge 30 m – 6 Pull-ups, 6 Sit-ups
”TILT, TILT! BONUSVARV!”
Walking lunge 30 m – 3 Pull-ups, 3 Sit-ups
Tid: 10:28 min

Dagen började med en släng av hypokondri, men det behövdes tydligen bara lite mer sovmorgon. Efter att jag släpat mig iväg till Carolina Rediviva, pluggat några timmar och lunchat med Emma så var det dags för träning. Den där räk och ägg mackan jag åt innehöll alldeles för mycket majonäs vilket nästan straffade sig. Mådde lite illa så sit-upsen blev det jobbigaste i dagens första wod. Batteriet på kameran dog men lika att jag lägger ut denna snutt med tanke på mitt gnällande på Martin och Mattias steg, så här finns nu min Walking lunge för världen att skåda! Det slog tilt i hjärnan på slutet och jag fick till ett bonusvarv, tjohoo! Ordentligt uppvärmd gick jag direkt över till pushande och pressande:

Shoulder press 1-1-1-1-1 reps
50 – 55 – 60 – 65, PR! – 66 kg, fail
Push press 3-3-3-3-2 reps
60 – 65 – 70 – 75, pr – 80, fail
Push Jerk 5-5-5-5-3 reps
40 – 50 – 60 – 70, pr – 72.5, fail (snedviktad)

Det gick riktigt bra jämfört med när jag senast gjorde hela passet för ett halvår sedan. Försökte göra det för inte så länge sedan, det gick inge vidare, så mina förhoppningar var lågt ställda. Döm om min förvåning när jag förhållandevis lätt fick upp 65 kg i SP, nytt pr utan att ha tränat axelpress överhuvudtaget! Push- / pressandet gick helt ok efter det. Kom inte ihåg mina tidigare resultat men det visade ju sig att jag satte pers två gånger till, väääldigt nära att få upp 80 kg i PP. Eftersom det tiltade igen och jag satte på 2.5 kg mer på vänstra sidan, gick sista försöket på PJ käpprätt. Lade ner efter det och rullade hem på cykeln. Tydligen funkar det ibland alldeles utmärkt med en metcon innan styrkepass, istället för tvärtom som nog de flesta skulle välja.