Wu: Delar av CA-warm up (bra skit för att värma upp höften), ryck 20-40 kg

+
Dagens pass:
Snatch, 40 kg x 2 x 5 (det blev det dubbla pga dåligt utförda samt  rena PS)
Push Jerk, 60 kg x 1 x 6 (blev en hel del lätta här också, fick lite värk i axeln så jag behövde mjuka upp) 
Clean, 70 kg x 2 x 5 (dålig balans, vill gärna skylla på joggingskorna, men det är nog inte rättvist)
+
Good Morning, 40 kg x 10 x 3
(skippade plankorna, tiden rann iväg)

”Don´t overdo it” har man sagt på CA om uppvärmningen. I mitt fall (på de fåtal pass jag gjort hittills) så handlar det mer om själva passet, nu har jag gjort på tok för många set med föreskriven vikt och känner av det. Jag har en lång startsträcka och behöver värma upp VÄLDIGT ordentligt, inte smart att värma upp med passets maxvikt. Bakläxa och mer uppvärmning, kapa ner antal set om jag inte hinner. Nu har jag ont i tummen (vilket gjorde att jag var tvungen att greppa smalare) och axeln och under de första lyften väldigt stel i höften. Senare ska jag göra de där sköna axelövningarna som OPT tipsade om för ett tag sedan, det får bli en stående prehab.

Och förresten: ”Best back exercise ever? Sitting unsupported with perfect posture for an extended period of time.” som man påpekade på CA. En klassiker med andra ord, tänk på hållningen när du sitter 🙂