With a continuously running clock do one pull-up the first minute, two pull-ups the second minute… continuing as long as you are able.

Resultat: 13 min + 12 PUs (103 reps)

Börjar bli less på den här trapetsen. Framför allt på att skylla ifrån mig på den så jag skippar väl det. Vilan igår kändes ”värdelös”, kom på att det blir svårt att hinna med träning i helgen (bröllop igen osvosv) och idag kände jag mig mest seg av att har suttit på röven en hel dag.

Funderade på en variant med kettle bell. 2 reps high swings första minuten, 4 andra osv men det blev inte av. Kanske blir det den senare eller så gräver jag de där groparna som jag lovat föräldrarna. Träd ska planteras.

EDIT:

Fortfarande den som inte gräver en grop, det blev något som tog betydligt kortare tid:

Gör 2 reps av 24 kg KB high swing första minuten, 4 reps andra, 6 reps tredje…fortsätt så länge du pallar

Resultat: 10 min + 21 swings (131 reps)

Hade jag skärpt till mig så hade jag nog klarat mig nån minut till. Nu ville jag mest testa.