Inte CF-Games standard på svingarna, det är ju solklart, men det behövde inte heller vara det. Rasmus ”Drago” Andresen till höger om Blair Morrison, hade riktigt fint utförande och tappade chansen på vinst mycket eftersom flera burpees underkändes i andra ronden. Lite mer om tävlingen senare, men ni har väl redan streamat för glatta livet? Resultat finns HÄR.

Söndag fm:

Idag blev det simning som jag redan nämnt och det märktes att det var ett tag sedan. Bröstsimmet satt, även om det kändes att jag var lite stel i axlarna, men crawlet var det svårare med. På Högevallsbadet så lånar man inte ut sk dolmar, till skillnad från Gottsundabadet i Uppsala, så det var svårt att komma igång. Några lugna längder där jag försökte tänka på teknik. Eftersom jag var där med Icebear så bogserade vi varandra som övning och herremingu vad det var jobbigt! När jag tänker efter så kan det vara över ett år sedan jag testade det med en människa och inte en docka. Mjölksyreplåga i vaderna första längden, sen några vanliga simlängder för att testa igen. Andra gången bättre. Avslutade med att på 10 min dyka ner till 5 m fem gånger och den sista gången simmade vi hela bassängen under vatten. Nu måste jag fortsätta vara konsekvent med det här, simtester dyker upp (haha) när man blir uttagen för de flesta brandmannajobb.