Har ju haft nån slags beslutsprocess och kommit fram till att nu passar det synnerligen bra att testa en vända med Catalyst Athletics. Tidigare kände jag att jag var för dålig på tyngdlyftning och OPT lockade mer, nu är jag fortfarande dålig men OPT lockar mindre, hehe. Nu när man ändå är uppskriven på tävling långt bort i september och nya tester inför brandmannajobb är avlägsna så är tillfället bra. Kunde iofs valt en bättre dag att börja på med ruskväder och glömda tyngdlyftarpjucks, men det är väl bara att köra. Det här får bli dag ett, utvärdering följer, förväntningarna stora. Just ja, BW: 81.6 kg. Kunde ju ha varit värre 😉

Wu: Några 1h-swings och snatches, 30 kg
+
Dagens pass:
Power snatch + snatch – 40 kg x 5 sets
Power clean + power jerk + jerk – 70 kg x 5 sets

3 sets; no rest, reps per side on each set (24 kg KB):
10 1-arm KB swing
10 1-arm KB clean + push press
10 1-arm KB front squat (rack position)
Tid:
10:20 min

Körde lite lättare än föreskrivet eftersom jag inte har mindre vikter än 5 kg. Metcon-delen tog längre tid än väntat och i efterhand så var väl det väntat.

Uff, det märks att det var ett tag sedan. Behöver dock en referens, såga på! Att lyfta hyffsat lätt i lite duggregn var dock inga problem, det har ju Martin redan visat!

Lättare att låsa ut helt (även om det fortfarande är något att jobba på) nu när jag tog ett bredare grepp inför stöten. Tack för tipset David!