Blandade ihop två pass från CA och det blev följande:

Wu: 5×10 obrutna DUs, 30 air squats, 10 Hang Snatch med stång, 10 Snatch från marken (med ”viktlösa” plattor för rätt höjd). Några lättare benböj innan maxförsöken.
+
Snatch – Max: 65 kg, pr
Snatch – 40 kg x 3 x 4 sets

Back Squat – Max: 130 kg
Back Squat – 70 kg x 3 x 4 set

Ville testa ryck igen eftersom jag upplever att det andra draget har släppt rejält (och gett en del framgångar med frivändning). Ojämn teknik, på personbästa med 65 kg så glömde jag tom bort startpositionen, men andra draget och framför allt dyket under stången kändes bra. Bakböj ville jag köra mest för att det förmodligen ska vara maxtest om två veckor i skolan, lite förberedelse helt enkelt. Att tangera personbästa kändes bra, men när jag testade på samma vikt igen (med ambitionen att gå ännu djupare) så blev det ett misslyckat försök, tippade frammåt på tok för mycket. Filar jag på tekniken och tänker mer på bålstabilitet och balans så kan jag nog öka på redan nu.

Blev fö väldigt taggad av DET HÄR inlägget av Dutch Lowy av att köra tyngdlyftningsfokus. We shall see.

Ryck 65 kg, pr! Hade precis gjort ett misslyckat försök (klippet nedan), så nu var det bara att köra, men då glömde jag bort tekniken lite. Vingligt, men ok.

Ryck 65 kg, fail. Det här rycket är egentligen bättre tekniskt, men jag låser inte ut armarna tillräckligt bestämt så jag tappar vikten.

Bakböj 130 kg, tangerat pr. Skulle vilja gå lite djupare, men så fort det blir lite tyngre så blir jag också nojig. Långsammare ned än annars och vill bara upp så fort som möjligt 😉

Och en bonus med tre ryck på en minut. Här kunde jag lagt till lite Benny Hill-musik.