10 strålande atleter närvarande på dagens lunchträning. Vi värmde upp litegrann och gick snabbt in på benböjj. Först några airsquats för att få in lite teknik och träning och sen var det bara att dyka in under stången. Och vilka resultat! Tja… jag kan inte annat än gapa i avund när man ser hur medlemmarna går frammåt hos oss…

Detta är alltså set om 5! De som inte tog PR verkar ha varit uppe och nafsat på nytt PR.  Grattis till Patriq, Herman, Manne, Pontus (från 50kg till 80kg?!) och Johanna! Ni är skitduktiga allihopa. Att Manne är uppe på 140 är ju enormt! Strålande insatser även av Kristina som tog 40 kg första gången hon bakböjde… Även till Peter som kommer hit och benböjjer 90 kg första gången.

Efter styrkedelen så blev det dags för en liten metcon. 50 burpee’s på tid! Ptja, vad kan man säga… det är bara att hugga in! Att sen folk kommer och gör 50 burpee’s på under 3 minuter hade jag aldrig förväntat mig. Grymt imponerande!

Det fanns även tid för en del pullup-träning, och det visar sig att en hel del personer börjar komma in på det här med kippande pullups också! Starkt jobbat allihopa!