Oerhört trött och sjukdomskänningar igår så jag skippade det planerade ”maintenance-passet” innan dagens benböj. Det började dock med en cykeltur:

Morgon
Cykel: 1.6 mil (31 min)

Lunch
Wu: Benböj 20-110 kg (10-15 min, 2-6 reps)
+
Dagens pass:
Back squat – 90% x 4 x 4: 120 kg!
Bulgarian split squat (BB) – 3 x 5: 50/40/30 kg
C&J + 4 Good morning – 4 x 5: 50 kg

Eftermiddag
Cykel: 1.6 mil (31 min)
+
3 sets; no rest:
15 push press, 30 kg
30 standing plate twist, 25 kg
Tid: ca 3 min

Hände mycket på jobbet idag, bla så är första branden släckt, en gräsbrand men ändå! 🙂 Men lunchen blev tillräckligt lång för ett lugnt pass på 45 min. Återigen utanför pannrumsgymmet och underbart väder. Långsam ökning och till slut 4×4, på med 120 kg och…lätt! Eller ja, lätt mot vad jag trott. 3e setet var jobbigast, men där kom jag in fel redan i första rep:et. Tippade fram på tårna någon repetition men i stort sett finemang, ruskigt nöjd!

Lite seg i ryggen på cykelturen hem men benen var pigga, det gick undan, brukar ta längre tid på väg hem. Bläddrade lite i gårdagens DN och såg en artikel om Rune 92 år, han höll sig i form med romerska ringar, en riktig krutgubbe!

Rune 92!

Fantastiskt roligt att se! Rune håller sig i form med ringträning för att kunna fortsätta med sitt aktiva liv, en äldre variant än våra egna ringar, men bättre än inget alls. Håll igång! ”Wellness”? Jajjemen! 🙂