3 k löpning: 11:51 min
+
50 CTB-pull ups 
50 burpees
Tid: 7:30 min

Den här veckan är det brandmannatester så valet mellan OPT eller CA får vänta. Blev lite inspirerad av helgens bravader av Martin och Simon så det blev en avslutning på dagens Cooper-test. Löpningen gick så där, kan ju skylla på -10 grader och isig bana, men faktum är att de flesta andra som sprang persade så det borde väl jag också göra? Skämt å sido (eller?) så var jag faktiskt rätt nöjd med tiden trots att den var sämre än senast, men känslan efteråt var lite oroväckande, återhämtningen är väl inte tip-top så det blev lite längre vila än vad jag tänkt till avslutningen.

30 min senare var det dags igen. 50 CTB-pull ups är tydligen jobbigt, men inte 35 reps. Började med 15-10-10 och då hade det gått drygt en minut. Tänkte avsluta med 3 femmor men det tog TVÄRSTOPP. Avslutningen blev 3 reps + 12 ettor och totalt 5 misslyckade! Blev lite lack på det faktiskt så jag avslutade med 50 obrutna burpees, inte för att det gick snabbare än om jag delat upp dem, men det blev en fix idé.

Har för övrigt fått fint sällskap i träningen! Min samåkarpardner Simon och nu även Marcus aka Icebear (som fö också sprang Coopern innan) tänker börja träna crossfit med mig. Idag körde båda två en skalad variant med 20 vanliga pull ups och slog mig med en minut. Riktigt vassa insatser och Simon fick användning av papperskorgen jag ställt fram åt mig själv 😉

EDIT:

Glömde ju så klart visa videon där Blair M och hans polare inviger ringarna jag sålde till honom, skoj!