Big Dawg Bear

Man blir gla! 🙂

Dagens pass:
A. OHS 3,3,3: 60-60-70 kg
(keep @ 80% effort)
B. Ring Dips 6,4,2: 25 – 30 – 40+35, f – 30 kg
C. Run 870 m @ 80% x 1: 3:28 min (10x87m)

Ruggigt roligt att få helgens film på OPTs sida och dessutom få epitetet Big Dawg Bear, känns bra! 🙂 Året är upplagt (typ) och flera datum bokade, taggad som tusan, hoppas allt håller! Nu närmast är det det skitskoj att OPT lagt in sin egen tävling i september på samma datum som Fit as F*ck, dvs jag, Martin mfl kan följa OPTs programmering inför tävlingen!

Både igår och idag så blev det mer kroppsarbete hela dagen. Korsnäs övningsområde för rökdykning, hög höjd och annat är hur fint som helst, men överväxt. Fram med röjsågen igen mao (och ytterligare en dag imorrn är planerad). Trött men rejält uppvärmd passade jag på att försöka rodda ihop passet på lunchen. OHS skulle jag gärna haft möjligheten att börja på 62.5 kg (vilket är 80% av mitt senaste 3RM på OHS) för att sedan gå upp, men nu hade jag inte tid att låna småvikter (måste fixas).  Glad att jag bumpade upp sista till 70 som jag fick till bra och faktiskt kändes lättast av de tre seten.

Dipsen gjordes i ringar men i jag hittade inga extra spännremmar att hänga vikter i (måste fixas) så istället tog jag med mig ett brännbollsträ i farten. Bara att lassa på med bumpers och kroka fast trät i knä vecket. Gick utmärkt, men lite knepigt, och 40 kg var både för brett mellan benen och för tungt att göra. Sedan blev jag trött och 35 var för tungt det med och avslutade på 30. Bild på ”konstruktionen” kommer!

Löpningen blev av efter att jag kånkat tillbaka alla vikter där de skulle vara, så det blev längre ”vila” än föreskrivet, eller så blev det ingen vila alls beroende på hur man ser det. Att hänga vikter i knävecket var tydligen jobbigt för baklåren (doh!) så det kändes i löpningen som gjordes fram och tillbaka på planen utanför stationen (10×80 m). Till min förvåning slutade klockan på betydligt mer än vad jag förväntat mig av en 80%-fart. Är planen längre än vad jag trott (måste mätas)? Men annars så har jag en hel drös av ursäkter att strössla över denna löpningsefterrätt till den tidigare träningen. 🙂

EDIT: Sträckan var 87 meter, men jag bjuder på fler ursäkter: jobbigare att springa fram och tillbaka, så det så! 🙂