Vi fortsätter att utvidga verksamheten, och gör det med att lägga ett pass på veckans sista dag. Det innebär att vi nu har gruppträning varje dag i veckan, och det gör att det blir ännu lättare att få in tillräckligt mycket träning – även för dom som kanske har svårt att få tiden att räcka till i veckorna. Det blir till att börja med ett baspass och det blir ett perfekt avslut på helgens bestyr då det ligger mellan 16:00 och 17:00. Dessutom har vi två timmars öppet gym i anslutning till detta! Som Kattis brukar säga – ”Söndagarna på CrossFit Uppsala är det bästa” – Nu kan vi alla få ta del av det varje helg!

Starten för detta blir Söndagen den 19e Februari, och passet ligger redan bokningsbart i vårat bokningssystem. Boka premiärpasset för Söndagar redan idag!

 

 

Ny tränare

Vi har också fått ytterligare en level 1 utbildad tränare i vårt led, då Jon Forssman kommer att börjar leda pass på CrossFit Uppsala! Han kommer att ta hand om Söndagarna, och är fullmatad med den senaste kunskapen efter att ha gått – och klarat – sin certifiering förra helgen. Passa på att suga ut honom på information medans den är alldeles färsk.

Vi är mycket glada över att få in Jon i tränarleden då han alltid varit ett föredöme när det gäller att prioritera korrekt utförda rörelser, och besitter en mycket bra förmåga att lära ut dessa. Sveriges kanske starkaste tränarstab blir därmed ännu bättre!? Otroligt! Välkommen Jon!

 

Vi vill bli fler, och vi vill ge mer!

Vi behöver DIN hjälp för att bli ännu fler och ännu bättre. Och för det vill vi gärna belöna dig. Hjälp oss hjälpa dina umgängeskrets till ett friskare, starkare liv så ser vi till att du får ett helt hemmagym och ytterst ligger ett helt årskort i potten! Detta via ett system av ”kickback” på medlemmar man hjälper till att värva – om en ny medlem hänvisar till dig vid köp av träningskort så erbjuder vi dig följande belöningar

1 medlem – triple eller magic speed (värde 200 kr)
3 medlemmar – ett par ringar (värde 650 kr)
5 medlemmar – sandsäck  (värde 950 kr)
10 medlemmar – 1 år gratis träning (värde 6000 kr)

Vem blir först att få ett års gratis träning? Som om det ite vore nog – till alla medlemmar som tecknar ett årskort ger vi en gratis CrossFit Uppsala t-shirt!

 

 

Massage på CrossFit Uppsala!

Björn är inte bara tränare på CrossFit Uppsala, utan även massör! Eftersom Björn har studerat sjukgymnastik, med anatomikursen i bagaget, så nu har han även blivit diplomerad massör och öppnar nu verksamhet på Bergsbrunnagatan 9. Givetvis finns ett grymt introduktionserbjudande till CrossFit Uppsalas medlemmar:

Prova på halvtimme: 200 kr – 33% rabatt!

Ta chansen till ett väldigt förmånligt pris! Från och med 15e februari 2012 kommer det hela dra igång på Bergsbrunnagatan 9. Till att börja med är det tisdagar och torsdagar som är aktuella, men dessa tider kan givetvis komma att utökas om intresse finns!


Priser:
Halvtimme, halvkropp – 300 kr
Heltimme, helkropp – 500 kr
10 halvtimmar – 2400 kr (20% rabatt, dessa kan också kombineras till heltimmar)
Engånserbjudande till CrossFit Uppsalas medlemmar (gäller till 2012-02-31) – halvtimme 200 kr (33% rabatt)

Hör av er till Björn med frågor och funderingar via mejl bjorn.uddenfeldt@crossfituppsala.se eller telefon 0736108771!

Tillsammans blir vi ännu grymmare! Vi ses på den bästa boxen!

Mvh
Martin och Björn, CrossFit Uppsala/Primal Fitness