Fortsättningen av passet igår:

2 x 5 min av

Gå upp på plint, 10 reps
Lyft upp två korgar med smalslang ( 2 x 16 kg) på plinten, 5 reps
Kryp runt en sträcka som är lika lång som 2 längder i bastun

Istället för larmställ och luftpaket (21 kg) så hade jag vanliga träningskläder och en viktad ryggplatta som finns i gymmet (24 kg). Det vill säga samma pass utan värmepåverkan. Plinten var aningen högre än bänkraden i bastun men det hela kändes så klart mycket lättare eftersom jag slapp värmepåverkan helt och hållet. Maxpuls på 180, men snittet låg betydligt lägre. Mattetalen och ihopskruvningen av luftpaketet gick väldigt mycket snabbare Den största skillnaden var vätskeförlusten. Idag förlorade jag 0.3 kg istället för 1.1 kg igår. Allt som allt skoj, roligt att göra något annorlunda.
På bilden ser ni Simon till vänster (kontrollant), mig i mitten (testoffer) och Alex till höger (foto).