Wu: Bära in trädgårdsmöbler med pappa, hösten har kommit till Gävle!
+
Dagens pass:
A. Muscle Snatch – 3 x 4: 30 – 40 – 50 – 50 kg
B. Front Squat @ 30X0: 1,1,1,1,1: 80 – 90 – 100 – 110 – 110 kg
C. 20 unbroken chin ups; rest 2 min x 6: unbroken x 5, 14+6 reps på sista (ring pull-ups)

Har varit riktigt sliten efter en lång helg och det blev en back-lash på det. Ville undvika dödsviruset så jag skippade tisdagens pass. Nu är vi iofs inne i en lätt fas för att bli peppad inför tävlingen, men personligen får jag inget ut av att köra halvdassiga pass bara för att vara aktiv. Det brukar jag lyckas med ändå. I tisdags åkte jag tex cykel 1.5 h över halva stan mellan morronpass, PT-pass och barnpassning av Astrid.

Under dagens kände jag precis som jag brukar när jag varit sjuk/rejält sliten några dagar och bara vilat. Dvs ”den inre tjockisen” har krupit fram och vill få mig att fortsatta käka banansmoothies, cashewnötter och kolla på Hidalgo. Men jag karatechoppade ner det där och gav mig själv lite lätta vikter att bolla med, ville inte köra tungt idag. Skönt att 110 i FS kändes lätt, riktigt lätt tom, och då var jag inte ens skodopad. Pull-upsen blev i båthusgymmets ringar och jag var en gärdsmyg ifrån att klara 6 obrutna set. Mycket nöjd trots att jag missade sista när jag försökte ta nytt grepp, missade alltså inte på den klassiska pumpen, fick till en riktigt bra kip. En god middag av mamma på det, härligt!