Att bli stark är nog någonting som våra kära medlemmar på Crossfit Uppsala har börjat erfara. Idag var det dags för benböjj igen. Jag måste säga att det var en grym förbättring på tekniken idag hos alla som var där och tränade och det börjar faktiskt se riktigt klockrent ut!

WO:

3x 5/4/3 vågor av benböjj. Varje våg ska börja högre än den förra började.

Under vilor: 50 pullups.

50 pullups ja. Vissa gjorde massa chest-to-bar pullups (och då pajjade ju tydligen näven efter 46 st för herr Magnus). Manne drog iväg 70 st CTB, David gjorde inte mindre än 170 jumping pullups?! JISSES. Sven slet ihop 50 st strikta. Mina herrar, ni är monster.

Jag hade glömt kameran hemma, men Sven räddade dagen med sin mobilkamera:

Jag vet inte om det var så mycket PR idag (David gjorde dock PR!), men målet för dagen var att bli STARKARE, och jag tror nog att alla kommer att känna i sina ben imorgon. Grymt kul att se teknikerna börja närma sig perfektionism. Nivån är så pass att vi har börjat diskutera ögonriktning, handledssträckning samt saker som armbågshållning för att få till stabilare lyft. Studsen i botten av lyften börjar komma och jag tror att alla närvarande kommer att pressa sig över 100 kg på treor väldigt snart (förutom Manne som redan tar 140 kg+ på treor).