Wu: Ett tiotal PC och liknande med 60 kg och lite uppmjukning med bara stången
+
”Grace”

30 Clean&Jerk, 60 kg (Overhead anyhow)
Tid: 4:25 min (PR)

Vi pratade en hel del om ”Grace” som exempel under helgen, så långsamt med säkert blev jag sugen på ett försök. Att jag kände mig sliten efter helgen såg jag bara som en möjlighet. Som Chuck snackade om så är det ju bra att utsätta sig för påfrestningar i alla möjliga tillstånd…även om jag tyckte den här idén om att med flit äta sig proppmätt och sedan ge sig på typ ”Fran” var lite väl magstark. Sen så verkar ju Chuck till största delen äta pulver, så han köper nog inte riktigt det där själv 😉

I lurarna hade jag ett tabata-spår och planen vara att köra 4 reps/20 sek och sedan vila 10. Det gick faktiskt utöver förväntan (20 reps på 2:22 min), men sen fick jag problem med viktklämmorna på ena sidan och då kom jag av mig och tappade räkningen. Ville inte riskera en ”fail” så jag gjorde några extra. Slutade faktiskt med 34 reps på 5:07. Nöjd, sub 4 är helt klart inom räckhåll, även om push-jerken till största delen lyste med sin frånvaro. Men det här med 80% klockrena och 20% halvdassiga (pratade om att runt där kan man sikta om man ska få ut maximal intensitet) kanske inte gäller när det är ”anyhow”? Jag menar, jag tyckte inte jag gjorde mer än en-två tveksamma reps, men jag blandade PP och PJ hej vilt. Hur som helst kändes det bra, träningsvärken glömdes bort så fort jag började med första repetitionen.

”Grace” from Björn Uddenfeldt on Vimeo.


Nu måste jag packa för att sedan åka norrut imorrn, så sammanfattningen av certifieringen får dröja lite till. Hej då Lund!