10 km löpning

Tid: 49:53 min

Springer en 5 km-slinga två gånger. Precis som förr var det mentalt drygt att köra igång med nästa varv när man har hav, mellis, kaffe och allt möjligt som lockar istället för att knata på 5 km till. Det här gången stannade jag iaf inte efter första varvet på 23:30 min.

Början av nästa varv var inte särskilt hurtigt. Behövde gå i cirka 400 m för att sedan lufsa vidare. Benen hade blivit riktigt stumma. Kändes som om jag fick äta upp mitt moraliserande för Joel om att spara knäna och springa på framfoten. Jag gav mig dock inte. Behövde gå en gång till i sträckans brantaste backe men annars ganska jämn löpning. Iofs tyckte en gubbe med handjagare att jag skulle ”Öka takten!”. Det gick så där.

EDIT: Idag blev det även lite lugn cykling till Gävle (9km, 17 min). På kvällen blev det en ”L-variant” av en klassisk pull up-wod i väntan på att bastun skulle bli varm. Gjorde 15 reps extra efteråt så att det totala antalet blev 50 reps:

With a continuously running clock do one L-pull-up the first minute, two L-pull-ups the second minute… continuing as long as you are able.
Resultat: 8 min + 8 PU (35 reps)