Dyk, 5m, från bassängkant, 21 Push-ups
Dyk, 18 Push-ups
Dyk, 15 Push-ups
Dyk, 12 Push-ups
Dyk, 9 Push-ups
Dyk, 6 Push-ups
Dyk, 3 Push-ups
Tid: 5-6 min

Slösim, bubbelpool och en slags dyk-metcon. Tyvärr valde alla feta valrossar att simma på de två banor som jag hade kunnat göra ovanstående men med 25 m simning istället för dyket. Nåja, rätt skönt att ta det lugnt ibland och så blev det lite variation mot tidigare besök.

Idag var det lite mer än 5 månader sedan som jag gick en Dödsmatch mot bassängen. Efter något man kalla en no-contest, så insåg jag att det var dags att bli lite bättre på simningen. Det var bara att bege sig Back in the shit och investera i ett simhallskort på Högevallsbadet. Vad har då hänt sedan dess?
Ungefär en gång i veckan i snitt har jag simmat, sjukdomsperiod och ett långt juluppehåll drog ner antalet, men det har gett mycket ändå. Att göra något nytt typ en gång i veckan kan ge massor om man redan har bra fysiska förutsättningar. Det har Jocke och Martin verkligen fått erfara med deras klätterexperiment. Rent konkret har jag dubblerat simdistansen (från 500 m till 1000 m) för vad jag anser vara ett träningspass i bassängen. Jag är inte lika klumpig i vattnet längre, mentala spärrar som till exempel att dyka när man är trött har lossnat och konstig värk i händer och nacke har försvunnit helt. Framför allt är jag betydligt säkrare på att jag skulle kunna hjälpa en nödställd person i vatten. Mission accomplished!

Nu känns det iofs lite som när jag slutade lumpen, muck precis när man började lära sig galopp med fålarna. Jag får väl ta upp det här projektet senare och lära mig crawl nån jäkla gång.