Wu: Springa 6 min, snatchövningar 20-30 kg
+
Dagens pass:
Snatch – 62% x 3 x 2: 40 kg
(High Bar)Back squat – 80% x 5 x 6: 100 kg
Bulgarian split squat – 3 x 8: 30 kg, stång

3 sets:
A1. RDL, 50 kg x 5
A2. KB cross-chop, 24 kg x 10/side
Tid:
3-4 min

Något modifierat pass eftersom jag inte hade småvikter till rycket. Benböjen var jag lite nervös inför, men det gick ju vägen, om än med något ojämn teknik. Kom att tänka på i söndags när Linda coachade och rättade till mina plankor, så skönt att ha någon som hjälper dig med träningen! Höll 2-2:20 min vila mellan seten på alla och rullade runt på min vedträ-roller-med-handduk för att mjuka upp ländryggen. Börjar få bättre balans på split squatsen, hoppas att det överförs på pistoler.

Första fail, sen snabba in under stången. Mycket bättre än tidigare.

Uff, var faktiskt osäker på om jag skulle klara alla benböj, men det gick vägen! 2a kass balans, sista sämre men ok djup.