Wu: Rökdykningsövning, varmt! Cykling 3 min, HBBS 20×6, 50×6
+
Dagens pass: 
Back squat – 80% x 6 x 6: 100 kg
Bulgarian split squat (DBs) – 3 x 6: 2 x 16.5 kg
Good morning – 4 x 5: 40 kg
Sit-up variety of choice – 75 total: 3 x 25 oankrade obrutna och så snabba som möjligt, vila 15 sek mellan set

Tänk vad lite vila och lugna dagar kan göra. Var lika orolig för dagens pass som när jag gjorde 5 x 6 med 100 kg. Förmiddagen bestod av ruskigt varma rökdykningar, men jag försökte hålla vätskebalansen. Drog iväg till gymmet så fort jag fick chansen och betade omgående av benböjen. Inga problem visade det sig och jag avverkade dem på strax under 15 min! Tog det lite lugnare på resten och höll nere vikterna, ville inte utmana ödet, och så hade jag lite bråttom så jag kapade vilorna. Hela passet på 30 min, måste vara CA-rekord!