Wednesday
Push Jerks 3-3-3-3-3-3-3, 40kg, 50kg, 55kg, 60kg, 70kg (1st fail), 70 kg

Next time I´ll skip the easier ones, do a CFWU or something and go for 60 straight away (but I won´t try more than 75…I think)

Evening: Submission wrestling, 1.5 h

Fredag
25 Walking lunge steps (obrutet…så klart)
20 Pull-ups (obrutet, otippat!)
50 Box jumps, körde på 50 cm bänk (obrutet)
100 hopprepshopp (som mest ca 30 i följd)
20 Knees to elbows (obrutet)
25 Ring dips (4-3…sen gick det käpprätt, enbart 2or och 1or)
40 Kettlebell highswings, 24 kg (20-20 / 15-15?? körde kanske bara 30, var lite trött i skallen)
30 Sit-ups, unanchored (obrutet)
20 Hang squat cleans, 40kg skivstång (9-11)
25 Good mornings med 20 kg stång (obrutet)
30 Wall ball shots, 4kg boll, högre kast än vanligt (20-10)
45 stycken towel-pullups (3or och 2or, tog ca 8 min)
Tid: 27.49

Absolut störst problem med ring dips och towel-pullups. Hang squat clean och framför allt pullups var förvånansvärt lätt. Fick till en riiiiktigt bra kip på pu och var inte ett dugg trött efter 20. Jag förutspår att jag kommer braka igenom mitt gamla rekord på 23 när tillfälle ges. Hoppa hopprep är en av de där projekten som man kanske borde ta tag i snart (samt OHS, HSPU, MU mm).
Ingen mer engelska förresten. Har ju varit skoj att öva sig lite, men det är ju uppenbarligen ingen som inte behärskar svenska som läser min blogg.

Söndag
Löpning, ca 3 km
Tid: ca 14 min

Kände att jag var tvungen att göra något trots bakfyllan. Har lite ont i axlarna så jag får se hur det blir med marklyft dagarna framöver. Tyvärr krampar jag fortfarande i korsryggen efter ca 2 km, hade förhoppningen att det skulle ha försvunnit sen i somras.

Måndag
MMA, 1.5 h

Kändes lika jobbigt som back in the day när man var nybörjare. Teori 1: Lite övertränad just nu. Teori 2: ”Det blir bara jobbigare destå bättre man blir.” -Martin. Jag har börjat köra 100% från start. Tack för den crossfit.com. Förr maskade jag nog lite inför sparringen…hjälpte väl inte att jag körde med Claes. Nog för att Bielkheden kastar runt honom (http://www.youtube.com/watch?v=pWwAKS9LwhQ), men där är iaf inte jag än.