Fick lite påhejning idag, tack för det Astrid!

Wu: Någon muscle ups, några vändningar 20-70 kg, några benböj+benböj med hopp
+
Dagens pass:

12,9,6 rep rounds for time:
Squat Clean – 70 kg
Muscle Ups
Tid:
12:29 min

Funderade på hur snabbt det skulle kunna gå och kom fram till att sub 12 kändes realistiskt. Det är ju trots allt bara -3 reps från en 30 MUs på tid och det har jag väl aldrig gjort snabbare än typ 7 min och räknade med lite mer än det i dagens. Frivändningarna tänkte jag pacea lite, men inte för mkt för att hamna strax under 12. Lyckades nästan 🙂

Ringar i takbjälke

Har fått en del frågor om hur man kan hänga upp ringar och här är ett exempel: en takbjälke i garaget!

Vändningarna var rätt lätta om än slarvigt genomförda och t&g 3-4or för det mesta. Cleansen tog totalt ca 3-3.5 min. Längesen jag gjorde många muscle ups, i våras någon gång, försökte hålla tillbaka men gick på för hårt. Trots viss pacening var jag klar med varv 1 på 3 min blankt. På andra tog det tvärstopp och sen blev det mu-ettor för hela slanten och klar runt 8 min. 5 missade MUs totalt, varav 3 i dipdelen av övningen! Har aldrig hänt förr, brukar ta slut i övergången innan. 2 missade på slutet gjorde att jag tippade över 12 min-strecket. Säkert alla byggarkilon som spökar, vågen på 82 kg imorse, eller så har jag blivit bättre på att kippa upp. Sen så är det återkommande problemet att jag inte kippar dips förrän jag börjar bli för trött, inte direkt så att jag gör så med pull-ups… jaja, undrar vad morgondagen ger, jisses!