Sliten som fan i underarmarna efter campus boarden i förrgår. Känns inte i musklerna direkt, utan mer i leder/senor eller var det nu kan vara. Blev ändå tvungen att ge mig på en av dom värre dragfixerade mainsite WODar jag sett. Kan säga att dom 90 GHD-situpsen för några dar sen inte hjälpte heller..

3 ronder på tid av 21 L-pullups, 3 L-rope climb ascents: 32:17

Försökte ha en hög standard på L-pullups (raka ben, inte ”hoppa ner”, toucha bröst med ringarna i toppen). Repklättringar i L (använde straddle L för att inte fastna med repet mellan benen) trodde jag skulle gå bättre, men L-pullupsen slet oerhört hårt.

Blev ytterst förvånad när jag misslyckades med min första repetition på klättringen. Tillochmed lite modstulen, men med längre vilor gick det bra. Blev dock lite försiktig och det återspeglade sig på tiden (ville inte missa fler…). Märkligt nog blev klättringen bättre (som i rakare ben osv) efter första ronden. Kanske var att jag kom av mig efter det misslyckade försöket.