På väg att gå under. Helt sjukligt trött idag efter en dålig natt tillagt till att gårdagens dubbelträning slet nåt överjäkla hårt. När jag såg att dagens pass skulle innebära hårt fokus på underarmarna insåg jag att OPT helt enkelt är en elak rackare – greppet var ju krossat sen gårdagen! Förväntade mig fiasko när jag tog mig iväg till träningen, men tröstade mig med att jag fick trevligt sällskap i form av Herman & Mattias.

A1. 5×2-3 Front squat (3 sek excentriskt): 3x80kg, 3x85kg, 3x90kg, 2×92.5kg, 2×92.5kg
A2. AMRAP Pullups: 35, 27, 20, 20, 20
10 sek mellan A1 och A2, sen 4 minuters vila tills nästa varv

3 varv på tid av 7 obrutna Hang squat cleans (60kg), 35 situps: 5:11

OPT hade missat att skriva ut hur många obrutna HSC det skulle vara så jag chansade på 7, visade sig sen vara 10. Nåväl. Och passet var ju, om inte någon succé, inget större misslyckande. Och både Herman och Mattias satte nya PR i antal pullups. Så rätt trevligt blev det tillslut! Men vilodagen jag har imorgon behövs verkligen!

Kollade igenom hur OPTs program ser ut för framtiden och noterade att jag det är planerat träning både på julafton och nyårsafton, och att han dessutom ”hotar” med dubblar och tripplar runt den tiden. Hjälp?

Tog en närbild på ringarna för att ni ska se den fina texturen dom har – man behöver nog inte ens lindor för att få bra grepp på dom här. Och det är inte FÖR bra grepp heller så man sliter sönder händerna. Rätt perfekt om du frågar mig!

ringTextur
De e bar å köp!