Björn tyckte att jag skulle vila  efter min underprestation igår (jag tror han menade allvar, han lät mycket brydd), men efter en god natts sömn kände jag mig rätt okej igen (förutom att muskler i mitten av ryggen låst sig lite, men Crossfit Uppsalas massage-Björn behagar ju inte hålla sig hemma för att fixa mig). Dessutom har jag inte träffat Mattias på veckor, och han var hemma och anmälde sig till tjänstgöring igen.

5-5-5-5-5 Deadlift: 100kg, 120kg, 130kg, 140kg, 145kg

Tog inte upp vikterna för högt och fokuserade på form. Kändes helt okej, men stannade på lagom vikt.

marklyft
Startposition i marklyftet.

 
Cyklade sen hem och åt och ju mer jag funderade på det ju mer kändes det som en bra idé att sluta vara en vekling och hoppa över världens tråkigaste sak: 10km löpning (ja det ska vara ännu längre löpning då). Tog en folköl och målade min låda. Tänkte att egentligen är ju mina ursäkter om frakturer i fötter och knän och allt det där inte giltiga. Tog en folköl till och känslan av att jag var en vekling om jag inte gav mig ut stärktes, så när Linda kom hem och kunde ta hand om barnen ett tag så gjorde jag slag i saken.

10km löpning: 46:20

Uppmätt hemifrån längs fyrisån och tillbaks med mapmyrun, och det var skitjobbigt och skittråkigt. Tog väl inte direkt i allt jag hade, men ändå. Jag gjorde det iallafall. Och nu Björn, tycker jag att jag kan ta en extra vilodag eller två. Dessutom belönar jag mig med så många White Russians att The Dude skulle bli avundsjuk.

ladamalad
Den blir bättre och bättre dag för dag