Kom hem från Halmstad inatt efter ett gäng väldigt stressiga, men roliga dagar. Fantastiskt fint arbetat av dom som jobbade bakom kulisserna för att få det att funka och fantastiskt fina insatser av dom som deltog! Hade ungefär samma uppenbarelse när jag såg Annie Thorildsdottir jobba i år som jag hade när jag såg Blair Morrison (som vann det här också) förra året – en känsla av att förstå hur jäkla bra form man kan vara i. Även om Annie fick viss konkurrens av en väldigt duktig Samantha Briggs så kändes det lite som om hon var i en helt egen division. Jag tror vi såg segraren i det kommande 2010 års final där.

annie1

Annie – the shape of things to come

Jenny räckte inte ända fram den här gången, och det var nog en kombination av att formen inte var lika fint toppad som i sectionals och att konkurrensen helt enkelt var flera klasser hårdare.

jenny2

Jenny Jacobsen kämpade hårt och fick en sjätteplats för detta

I herrklassen var det väldigt blandat bland nationaliteterna, men även där hade vi två atleter i en högre klass än resten i Blair Morrison och Sveinbjörn Sveinbjörnsson. Roligt dock att vi hade en svensk som tog delsegrar i två av fem events i form av mycket duktiga Anders Karlsson – kan han fixa till sina svagheter blir han grym inför nästa år!

blair

Blair Morrison – Yay! Burpees!

Kul att träffa alla i CrossFit-communityn såklart, och det är så satans trevligt på såna här sammankomster, och dessutom väldigt inspirerande. Har ni inte varit på en CF tävling så åk på nästa. Och varför inte delta när ni ändå är igång?  CrossFit Nordic annonserade att det blir ett SM även i år, tänkt att äga rum den 4 September. Varför inte redan då? Annars finns ju alltid tävlingen i Danmark dit flera av oss åker och deltar, den 25e September. Klubbresa?

Hemma med sjukt barn idag, men ville ändå påbörja mitt nya program (för att inte komma fel i mina tänkta träningsdagar i veckan). Dessutom låg det ju massor med fina Eleikostänger inköpta i helgen. Vad göra? Bära ut sakerna på asfalten bredvid radhuslängan såklart! Blåsigt, och lite duggregn, men det ska väl inte hindra?

Max snatch, sluta efter tre missar på en vikt: 50kg 60kg, 65kg, 70kg, 75kg(f), 75kg(f), 75kg(f)

Max Weighted pullups: 20kg, 40kg, 45kg, 50kg (PR)

Kändes helt okej, även om jag kanske blev för ambitiös när jag jagade kroppsviktsrycket. Inte långt borta, men jag kanske borde tagit en vikt emellan. Provade att hålla lite bredare, och det fungerade bra. Pullups gjorda på ringar. Sen fick jag ta en paus till Linda kom hem innan jag tog mig an dagens metcon

1 mile (1,6km) sprint: 5:44

Ouch. Inte så jävla bekvämt alls. Hur kan folk gilla att göra sånt här? Men det är väl nyttigt antar jag. Och jag vill ju bli bättre på att springa. Annars fick jag till en trevlig sträcka bredvid ån, nedanför skidbacken. Men det hade ju varit trevligare utan regn i luften.

Skärmavbild 2010-05-10 kl. 19.49.28