Cykelturen till klubben imorse kändes tung (iofs så rullar ju knappt 37mm däck MED dubbar, särskilt inte på det här underlaget), så det borde väl inte kommit som nån överraskning att dagens pass skulle kännas tufft. Dessutom har jag ju lärt mig att det är just såna här intervallpass jag verkligen, verkligen hanterar dåligt.

3 varv av 10 thrusters (55kg), 2 min rodd@90%, vila 2 minuter: alla ronder thrusters obrutna, rodden med avg pace 1:45, 1:47, 1:49.

vila 2 minuter

3 varv av 10 front squats (60kg), 90 sek höga knän på stället, vila 2 minuter: alla front squats obrutna (men de sista repetitionerna var tunga), höga knän chockerande jobbigt – brutet, obrutet, brutet.

vila 2 minuter

På tid: 21-15-9 av pullups, burpees: 4:46.

Mer än en minut långsammare än jag gjort tidigare på den avslutande metconen. Var helt färdig när jag kom till den, så självklart kunde jag inte förvänta mig stordåd, men jag var så jäkla vek! Efter första varvet var det så uppbrutet att man fick skämmas, på grund av ett vekt sinne.

Jag VET när jag bara bryter för att jag är bekväm, och det här var ett sånt tillfälle. Hatar när jag är sån. Höll dock på att hitta pukie gömd bakom ett hörn ändå. Menmen, bara att bryta ihop och komma igen!

Längtar till sommaren. Då ska jag träna ute och ha det lika härligt som OPT.