Efter påsklunch hos morsan med frun & kidsen smet jag ner på stan för att träffa cykel-Martin. Vädret var enligt planerna helt bländande! 17 grader och sol – det fick man ju inte missa att utnyttja!

Folk som tränar på inomhusgym är galna! Det är ute man ska vara! Först cykling till ett sedan tidigare framscoutat fågelskådartorn för gymnastik på tid, sen ytterligare cykling ur stan för sprinter! Allt dokumenterat i en liten dokumentär om hur det är att vara Martin och cykel-Martin en påskafton som denna! (se nedan)

30 Muscle-Ups på tid: 9:40
2×400, sprinter: 1:08 (PR), 1:12

Ingen vidare MU-tid (sämsta på många gånger), men lite annorlunda att göra ute trots allt. Löpningen klart över förväntan. Martin grym på löpningarna, speciellt andra. Och pers för honom i antal MUs på samma pass också. Splendid! Sen cyklade vi hem till mig, käkade påskrester och kollade på genialiska ”Delicatessen”. Bästa dan hittills i år! Allt hela dan var strålade!Jag är beredd att slå vad om att vår träningsdag var roligare än eran! Den hade verkligen allt! Bromslösa cyklar, gymnastik, sprinter, chockade fågelskådare, bärs och mysiga dårar som oförhappandes drar på tre bildäck mitt i ingenstans – Vad mer kan man begära?