Hård helg med VÄLDIGT lite sömn (och ganska mycket alkohol är jag rädd) då vi var iväg och spelade i Malmö & Göteborg i helgen. Kom hem sent igår kväll och var helt sjukt trött idag. Vad är då bättre än att köra typ stenhårt direkt? Del 1:

3RM Overhead Squat: 3x60kg, 3x75kg (BW), 3x80kg, 2x85kg (hade vikten, men kom av mig före tredje repetitionen – fan också)

7 minuter AMRAP Thrusters (40kg): 80 repetitioner

Förväntade mig inte mycket, men böjen gick riktigt bra. Känner verkligen att bålstabiliteten är helt okej, och det trivs jag med. Thrusters var paceat helt fel (men det är ju ibland helt rätt) – hade gjort 35-40 reps efter 2 minuter. Sen började axlarna sakte men säkert tokdö. Men, så kan det gå ibland!

Även om det var axlarna som tvärdog under Thrusters så var det benen som var döda nån timme efter. Haha, komiskt trött i benen. Bådade ju inte gott inför del 2! Cyklade nya cykeln hemåt efter jobbet, och smet in på Friskis för nästa del av dagens pass:

5 varv på tid av 5 power clean (70kg), 10 burpees, 30 double-unders (istf 200m löpning): 10:34

Jösses vad flåsigt. Vet inte om det var ett SÅ flåsig metcon, eller om det var min slitenhet och tidigare träning, men jag hyperventilerade & svettade hårt under och efter den här. Parkettvändningar, om nu det spelade nån roll. Imorrn blir det, bara jag hinner med, en chipper som på papperet ser horribelt jobbig ut!

Vad som är viktigare än dagens träning är att, även om jag smygstartade redan förra veckan, årets fixiecyklings-säsong nu officiellt är ÖPPNAD! Good times! Happy days!

vitCykel