IMG_3585Mycket trevligt igår! Ling & Load skötte grillen som proffs medans jag öppnade vinarna. Familjen njöt av det trevliga sällskapet, och alla var överens om att vi skulle köra ytterligare en träning idag på förmiddagen, innan finbesöket gav sig åter till staden där man inte kan köra bil om det faller en decimeter snö.

Vi stötte på Palle när vi handlade igår och han var tokpepp på en förmiddagsträning han med, och eftersom Bear & Monster-Jocke inte behagade visa sina ansikten så fick det bli Palle som axlade partnerrollen för mig. Inget dåligt val skulle det visa sig.

Diskussionerna om vad vi skulle göra gick fram och tillbaks, och det enda vi var överens om var väl egentligen att vi borde göra nåt ute, och att en team-WOD vore kul. Efter mycket dividerande kom vi fram till följande lilla rackare:

25 Chest to bar pullups
25 Burpees
800m kuperad farmers walk med 1x32kg kettlebell + 1x24kg kettlebell
25 CTB pullups
25 burpees
Tid: 9:22

IMG_3594En fick jobba åt gången, allt fick fördelas som man ville men varje övning skulle avslutas innan nästa påbörjades. Farmers walk utfördes också det en åt gången (en person bar alltså 56kg tills han satte ner vikterna och den andra personen fick ta över).

Palle visade att han hade övat på att kippa, och gjorde ett gäng stråladen CTB-pullups, och när jag led av farmers walken (man kände av gårdagen, det är det minsta man kan säga… Träningsvärk överallt), axlade han ledarrollen. MrJLing hade det lite jobbigt med sin sträckta gren (det var det som fick honom att skippa ”D.T.” igår till förmån för sub 10 ”J.T.” samt efter det ett set på 55 pullups!), men det gjorde inte mycket då The Load fullständigt rusade fram i spåret.

Det fick avgöras på målfoto, och det visade sig att dom tappra krigarna från Uppsala var 4 Burpees före klätterkillarna. Förvånansvärt flåsigt, och det tog faktiskt lite överallt det här. Kul var det iallafall!

Klippte ihop en liten video åt MrJLing, som försvunnit från bloggosfären. Om man inte syns så finns man inte. Så nu finns han igen.