Lunch:
5×2 Snatch: 40kg, 45kg, 45kg, 50kg, 50kg
5×5 Back Squat: 95kg
Lite trams typ pullups med handklapp, Front Levers, Ice-cream makers..

Behövde känna på rycket igen, och det var krångligt, inexplosivt, och tungt för axlarna. Rätt okej dock. Får börja jobba mig tillbaks nu. Kändes lite bättre i böjen denna vecka. VÄLDIGT långa vilor.

Kväll:
30 Muscle-ups på tid: 8:15 (PR)
5-6 Striktish Muscle-ups under överinseende av elitgymnast.
Lite trams typ 15 KTE, 10 Windshield wipers..

Tänkte köra 30 MUs på tid eftersom jag hade lite tid över före årsmötet på klubben, och det gick över förväntan. Tog det rätt lugnt och snackade lite mellan varven. Brutet i treor fram tills 18 sen tvåor. Full sträckning, utvinkling av ringarna i toppläget och inga nerhopp. PR, men det ska man nog inte ta för mycket notis om då jag kört väldigt mycket MUs på sistonde – jag är i horribel form.

För ett par månader så visade Roger på rockwater denna för mig och Jocke, och nu snubblade jag över den igen. Helt galen!