Två dagar i Legoland avklarade. Barnen stortrivdes, och föräldrarna hade det inte så illa dom heller. Vi vände sedan tillbaka till Köpenhamn för det sista utlovade nöjesfältet på resan, Tivoli, som ska avklaras imorrn. Hade egentligen tänkt ta det i Söndags, jag och tjejerna, men vi hängde ju med ut till certet istället. Kom fram till Köpenhamn lite tidigare än tänkt, och eftersom vi bor på ett hotell nära Tivoli, och det också råkar vara ett stenkast från Butcher’s Lab så smet jag dit för att beta av ett av passen jag ligger efter med.

Max power snatch: 60kgx3, 65kg, 67.5kg (PR), 70kg(f)
Max clean&jerk: 80kg, 90kg, 95kg, 100kg (PR), 102.5kg(f), 90kg, 5x80kgPC&J

På tid 10 varv av 5 pullups, 10 pushups, 15 squats: 7:43

Har ju ordentliga problem med handen, men power snatches verkade fungera OK (vanliga ryck samt overhead squats är dock ute ur leken)

IMG_0056

Äntligen tresiffrigt i C&J! Behövdes tydligen bara ett par dagars ideligt gående för att få till det. Riktigt skönt iallafall. Fyllde på med 90kg direkt följt av AMRAP på 80kg. Stannade vid 5, vilket är mitt PR sedan tidigare (då fräsch).

Sen skulle jag egentligen kört sprinter (8x100m), men det fanns ingen möjlighet till det idag i centrala Köpenhamn, så jag sköt på det och ville se hur mycket jag kroknade av att köra 5 varv Cindy i (för mig) högt tempo – hade på känn att det skulle gå utför fort efter 5 varv i det tempot när jag gjorde den häromdan, och det stämde ju.

Morgonpass imorrn är det tänkt, innan Tivoli och den efterföljande hemresan…