Ge er tillkänna! Jag tänkte göra en liten lista över crossfittare/typ crossfittare och vart dom bor och tränar. Skicka mig ett mail med era uppgifter!

Magmuskeln som skadades i förrgår har fortsatt att må dåligt. Via telefonkonsultation med min personlige naprapat David fick jag föreskrifterna att undvika våldsamma kippar och andra våldsamma höftöppningar den närmsta tiden. Det innefattade dagens WOD tyvärr (Squat cleans), och jag gjorde det bästa av situationen och bytte dem mot Front squats. Ingen större skada skedd då det inte är draget eller tekniken i sittvändningarna jag har problem med, det som begränsar mig är benstyrkan.

3-3-3-3-3 Front squat: 80kg, 82.5kg, 85kg, 82.5kg, 80kg
8 tabataronder rodd: 825m.

Benen är inte i nåt vidare skick. Gjorde treor på 90 kilo före jul, och femmor på 85kg… Här var 85kg maxtungt. Se film nedan för kritik/djupcheck (filmen från 85kg setet). 825m var riktigt tufft. Ligger klart efter min form före jul även här, även om det inte är katastrof.

Ikväll blir det inomhusbouldering. Ska försöka hitta några problem som inte innefattar magmuskler. Även det obligatoriska ringlekandet lär bli begränsat. Se vad duktig jag är David! Jag lyssnar!

Edit senare på kvällen: Gick märkligt nog skitbra att klättra, trots att jag knappt var sugen på att åka dit. Satte massa leder för första gången och det kändes allmänt bra. En del muscle-ups och rätt mycket olika ringdips (advanced, bulgarian) också. Nytt pers med 3 advanced ring dips på raken, följt av 3 bulgarian dips som bästa serie.

Dessutom många duktiga klättrare där idag, och en fantastiskt trevlig stämning.