deadlift

Smet iväg på lunchen för träning. Skulle visst bli ”lite” marklyftande idag. Fick trevligt sällskap av Simon, som slagits tappert med SL & SJ för att lyckas ta sig till Uppsala. Intressant att köra just det här passet med Simon faktiskt. Han är ju dels mycket starkare än jag, men också lite tyngre än jag, och det här passet hade ju varsitt moment av exakt styrka och relativ styrka (i förhållande till kroppsvikt).

5 varv av 3 minuter AMRAP av 7 deadlift (100kg), 7 pullups. 3 minuter vila mellan varven: 4 varv+ 2 deadlift, 4 varv, 3 varv + 5 deadlift, 3 varv + 4 deadlift, 3 varv

Kul pass! Totalt 130 marklyft på 15 minuters arbetstid, vilket ger 13 lyfta ton (!) från marken. Mellan dessa gjorde man 117 pullups, sådär lite som en parentes. Hade lite att gå mellan skivstång & pullups – tror kanske jag hade kunnat pressa ur mig nåt mer varv om jag inte tappat tid på det, men det blev åandrasidan bra mycket mer flåsigt än jag trott ändå.

Kul detalj är att jag under nåt av varven fick till rätt fina butterflykippar, rent av misstag. Nåt jag verkligen aldrig fått till när jag försökt. Skumt.