Kom hem igår efter den korta Tjeckienturnén, och jag kom hem som ett veritabelt vrak.

Onsdags: flyg till Prag och spelning på kvällen. Mååånga öl (15-20 öl per dag hela resan) och kanske 2,5 timmars sömn.
Torsdags: trasslande för att fixa nytt pass då vår trummis fick sitt snott tillsammans med all våran merchandise. Nåja, det löste sig. Bilresa till Hradec Kralove för nästa spelning. Här hade vi spelat förr, på en festival för ett par år sen. Bärs, bärs, bärs. Förhållandevis bra sömn den här natten: kanske 5 timmar.
Fredag innebar sista spelningen, denna dag i den idylliska stan Roznov som låg beläget nåt helt galet vackert i bergen. Vi stod för århundradets spelning för århundradets bästa publik. helt galet kul. Blev också helt galet full och fick den ofantliga sömnen av 1 timme och 17 minuter innan det var dags för bilresa till flyget hem.

l_ee0eee6d704445cb9f669eb7eff77b0c

Förutom gigantiskt ölintag och obefintlig sömn så har jag inte ätit nånting nyttigt överhuvudtaget. Kan nog ta ett tag att hämta sig efter den chocken. Fattar inte att man klarade av sånt här vecka ut och vecka in när man var yngre – tre dar räckte bra för mig nu.

Men men – får väl chocka igång kroppen med:

10 varv på tid av 10 Pullups, 10 Ring dips: 12:34
4x800m löpning: 2:55, 3:10, 3:07, 3:07.

Gjort på löpband med 1% lutning (som vanligt). Hoppades som alla andra på sub 10 på push-pull metconen, men dipsen var alldeles för tunga/brutna för det. Justja, värmde upp med 4-2-2-2-2 L-hang muscle-ups också.

Nu trött.