Återbörar mig till den programmering jag hör hemma i. Vaknade dock upp lite (läs mycket) sliten efter en trevlig planeringskväll med Björn som innehöll, förutom strukturerande av programmering inför kommande 1,5 månaden, ganska mycket vin & pizza. Dessutom blev det sent, och vaknades tidigt. Good times! Del 1:

A1. 5xAMRAP bänkpress 60kg, vila 3 minuter innan A2: 21, 17, 13, 11, 10
A2. 5×60 sek sprintrodd för kalorier, vila 3 minuter innan A1: 33, 31, 28, 26, 23 (339m, 329m, 315m, 303m, 288m)

Mådde inte så bra under detta – verkar som om uppladdningen, trots vad man kan tro, inte var så bra. Sist jag mådde såhär var när David var och hälsade på i julas och vi tränade ihop. Helt sjukt. Var egentligen helt trasig redan efter första varvet där rodden helt dödade mig. Trodde verkligen inte jag skulle kunna slutföra detta, men med tryggheten av att hittat en papperskorg att flytta till roddmaskinen (först brännbart men efter att en snubbe påpekat att jag borde ha komposterbart om jag ska kräkas i den så tog jag en för komposterbart – totalt sann historia) så kom jag på nåt oförklarligt sätt i mål. Slutade helt att försöka nå några resultat efter tredje varvet och försökte sen bara ta mig igenom, vilket var nog så hemskt.

Spenderade vilorna på golvet (Mikko kan göra som han vill så gör jag som jag behöver) och i omklädningrummet efter så kräktes jag (på toaletten och utan vittnen). Söndagsmys.

Rullade ihop mig i soffan ett par timmar, och mådde egentligen inte så mycket bättre. Tänkte att jag kör del 2 utomhus, fast utan att stressa, så kanske den friska luften och lite rörelse iallafall tar mig åt rätt håll…

400m löpning, 300 double-unders, 400m löpning: 12:50

utomhushoppande

Total isgata under löpningen, och hopprep spinner inte så jäkla bra när dom fryser faktiskt. Körde på i set om 20 fram tills 220 där jag övergick i set om 10. Inte alls hårt tempo, även om jag blev klart andfådd. Halvskönt att ha gjort trots allt.

Om Kyle Maynard kan träna CrossFit, och dessutom tävla i sectionals (se video på www.crossfit.com idag), vad är då din ursäkt för att inte utmana dina gränser?