Dagens träning gjordes hemma (hemma själv med barnen då frun är i Malmö och roar sig), och det hämmar tung lyftning rejält – vill gärna behålla golven hela. Sen så är jag rätt dålig på powervarianterna av de olympiska lyften vart jag än är.

1-1-1-1-1-1-1 Hang power clean & (push) Jerk: 60kg, 70kg, 75kg, 77.5kg, 75kg, 75kg, 70kg
Max reps kettlebell snatches (32kg): 35 (PR)
Lite levers & L/straddle-sits på lekplatsen där jag och barnen spenderade kvällningen.

Överstötarna såklart helt oproportioneligt lätt jämfört med vändningarna. Kettlebells snatchen kändes bättre än förra gången (formmässigt), men jag tog rejält slut framåt slutet. Sliter bra på kondisen dom därna tunga kettlebellrycken. Musiken i videon är förresten mitt band.Hittade lite videos från Tjeckien förra veckan. Det är jag som spelar gitarr där till höger. Rooarhh!