Björnen i stan för att träffa sin brorsdotter och vi passade på att mötas upp på Hilti för lite träning. Först avverkade vi mainsite:

3-3-3-3 Front squat: 70kg, 80kg, 85kg, 90kg (miss)

Sen (efter det att Björn rivit sönder böjställningen!) diskuterade vi lite vad vi skulle hitta på som avslutning. Valet föll på den tagteam workout vi gjorde tillsammans i December. Efter lite förvirring fick jag göra 21 pullups som uppvärmning och sen dammade vi igång

På tid: 21-15-9 av Pullups, Burpees. Den första gör en rond, lämnar över stafettpinnen till den andre och så vidare: 5:38 förra gången, 5:24 denna.

Viss kompromiss med formen blev det ser jag när jag ser videon (burpees väldigt lutade framåt, vet inte hur man ställer sig till det), men men. Björn valde också att göra en mer pullup varje rond. Fan vet om det går att göra så mycket snabbare utan renodlad butterflykipp eller liknande. Försök gärna! Gärna med video!

Mycket slitigare än man kan tro. Jag tycker personligen inte alls att det är mindre krossande för kroppen att göra den såhär istället för att göra den själv.