På resande fot igår. Inte så långt, men ändå väldigt trevligt! Först bar färden för att möta upp Coach Ling och The Load för att spana in CrossFit Nordics nya lokaler vid Odenplan. Mads, Rickard, Erik, Micke och ett gäng byggarbetare slet (nåja, byggarbetarna slet iallafall!) för att hinna iordningställa lokalerna till öppningsdags. Ser ut att bli väldigt fint där! Kul att träffa grabbarna, och förutom att Ludde inte fick nån semla så startade kvällen mycket bra.

cfnordic

Rickard, Mads, Jonas och Ludde i CF Nordics lokaler.


Efter detta tog vi oss via en kaotisk tunnelbana hem till Jonas för att sen sticka vidare till det sinnesjukt stora K2 för lite klättring. Möte med ytterligare vänner (bland annat the m-force!) och för mig försök till klättring, med åtföljande fiaskon, och för dom grymma insatser på boulderingväggarna. Mina fingrar och min kropp vill verkligen inte förstå vad jag vill att den ska göra. Man sneglade avundsjukt på klätterfantomerna runt ikring mer än en gång! Kul dock!

Vi kunde ju inte låta bli att dampträna lite, och medan Ludde och Målefors satte nya PR i marklyft (grattis!) så ägnade jag och Jonas oss åt den mycket meningsfulla grenen enarmsmarklyft utan tumlås. Det var ett tag sen sist (7 år?), och jag verkar inte vara svagare (trots att greppet kanske inte var hjälpt av nån timme klättring innan). Fick iallafall upp 90kg med både vänstern och högern. Nittiofem kom NÄSTAN upp med högern, men stångrackarn snurrade ut i sista stund. Nästa gång (2017 då…) kommer den upp!

Vidare till Jonas för mat och ytterligare uppslutning i form av Jon. Massa dravel om träning och trams till höger och vänster, och tillräckligt mycket öl & vin för att vakna upp idag med huvudvärk. Klart värt dock! Det måste bli oftare bröder!

Jag och Jonas hade tänkt att sticka till tyngdlyftargymmet i närheten av Jonas, men blicken var så yrslig, och benen så ostadiga att vi hoppade över det, snackade skit och sköt upp det till nästa gång istället. Åkte vidare mot Kungsholmen för att träffa min nyfödda systerson på väg hem mot Uppsala! Jonathan, en kramgo krabat på 3,6kg var det som kommit. Storebror Max var mycket stolt över sin lillebror!

jonathan

Efter en kamp på liv och död med statens järnvägar för att ta mig hem hade jag tänkt att smita förbi CFUA för ett pass, men väl där upptäckte jag inte hade nycklarna med mig och fick pulsa hem i snöstormen istället. På grund av att jag saknade utrustning och släppvänligt golv hemma hoppade jag över OPTs pass och drog mig igenom lite inte så snäll självprogrammering istället (aaaaalldeles för seg för detta egentligen, men det som inte dödar osv..). Del 1:

5 varv för arbetstid av 12 broad jumps (250cm/100%), 36 double-unders, 45 sekunder vila mellan varven: 1:42, 2:03, 1:53, 2:03, 2:06

Alltså samma pass som jag gav till Jon häromdan. Helt hemskt var det. Förstod tidigt inte hur jag skulle klara mig igenom, men bara fortsatte och råkade komma i mål. Double-unders fick jag inte till obrutna nåt varv, och vilan kändes mer som ett hån än vila. Tokstryk av Jon förresten, som är grym på både jämfotahoppande och hopprepande. Bra jobbat Jon!

Bättre användande av armarna idag. Fortfarande shaky landningar, även om det är bättre.
Inget jättefel på längden, även om 250cm verkligen är 100%.


Vilade typ 1,5 timme och körde sen ett pass 2, också det modell flåsigare:

10 burpees (rör objekt 30cm upp vid varje hopp)
30 situps
20 kettlebell swings (32kg, games standard)
10 burpees
20 kettlebell swings
30 situps
10 burpees
Tid: 5:46

Yikes, svettigt! Allt obrutet utom andra omgången svingar. Lite missnöjd med det, men det gick bara inte. Nu återställs vardagsrummet från träningslokal till familjemyslokal deluxe, och jag tänker inte röra en fena under resterande del av kvällen!