Har mest spenderat min ”vila” med att vara sjuk, förutom att jag ju hann hänga lite i ringarna. Jaja, hoppas hitta tillbaks till de tre ”h-na” som ska finnas i ens liv när man tränar & äter bra (”hungry, horny and happy”). 🙂

Igår middag med Mosa & Lisa från UIF Boxning. Dom ska gå samma certifiering i sommar som Linda i Danmark. Vilka superbra människor dom är – får se om vi inte kan knyta upp dom med CrossFit Uppsala mer än vi redan gjort. Hmmm. Supertrevligt iallafall, och Mosa lagar väääldigt god mat. La nog på mig några kilo extra där.

Fortfarande inte helt tipp-topp idag, men vädret gjorde det omöjligt att sitta stilla. Och är det nåt som är bra för själen så är det ju att springa fort då och då. Så på hemvägen från jobbet passade jag på att bryta mig in på studenternas för lite sprinter (varför i hela världen var det inte öppet??), för att lufta löpskorna lite.

4x200m@90%, 3:15 gåvila mellan intervallerna: 31:85, 31:72, 31:32, 31:58

vila 10 minuter

3x200m@90%, 3:15 gåvila mellan intervallerna:31:88, 33:36, 32:76

Ganska konsistenta tider, och jag tror jag hittade 90%-växeln (att tiderna var konsistenta, men ganska låga tyder på det – högre än 90% och jag kan inte återupprepa det på ett tag). Första gången sen Oktober som jag springer överhuvudtaget, så det här lär jag känna imorgon (var rejält orolig för att sträcka mig, men verkar ha klarat mig)…

Ja, justja. Hade ju pensionerat mig efter CrossFit-SM 2009. Men what the hell…

Skärmavbild 2010-04-04 kl. 21.00.27