Första RIKTIGA vårdagen idag! Underbart! Vårservade cyklar på altanen, och hade hängt upp ringarna för säsongen lite tidigare. Sneglade mer och mer på ringarna, och vafan – klart jag måste hänga lite i dom för att fira in våren (blev lite avundsjuk på Johan från CrossFit Kalmar häromdan också, det hjälpte till).

30 strikta muscle-ups med start och slut i L: 11:22 (PR)

Inte lekt med ringar alls mycket senaste halvåret, och knappt kört några muscleups så det var ju kul med ett PR trots det (har nog blivit generellt starkare methinks). Stressade inte heller på nämnvärt (har ju vilovecka, eller iaf en ”inte ordnad träningsvecka”).

Att inleda med 5 reps var för övrigt helt fel – blev väldans tungt direkt efter det (tänkte verkligen ta det i treor så långt jag kunde, men blev carried-away direkt, såklart). När jag såg videon kan jag konstatera att jag hade ”sådär” L-form (med god vilja). Kan bättre, bara hade tankarna på annat håll tror jag. För övrigt tror jag att jag skulle kunna göra den kippade, vanliga varianten ganska jäkla mycket fortare än förr nu. Kanske borde testa det nån gång.

Hursomhaver: klart mys med altanträning!

Köp ringar av CrossFit Uppsala, vi har kvar på lager, och dom är så rackarns bra för hemmaträning som någon sak kan bli. Dessutom väldigt enkla att skala så att dom passar allas styrkeförmåga. Se shoppen för mer info!