Tillbaks efter två dar på Astrid Lindgrens Värld med familj + mor.

1RM Snatch: 40kg, 50kg, 52.5kg, 55kg, 57.5kg, 60kg var mina lyckade försök. Flera misslyckade försök från 52.5 och uppåt. Inte alls konsistent idag – huvet troligen inte på skaft. Försökte också på 62.5kg för första gången, och alla försök var rätt nära. Tror framförallt det är min styrka i axlarna som brister. Kändes ändå bra att 1) ta 60kg för andra gången 2) få känna att 62.5 ska vara görbart en bra dag.

30 Muscle-ups på tid: 10:42 (PR). Paceade mig själv rätt dåligt. Började med en femma, sen blev det typ bara tvåor. Antagligen lite sliten av rycken också (dålig ursäkt?). Nästa gång blir det under 10 minuter. Gjorda på klubben hala ringar. Applåder till Björn som gjorde detta 2 minuter snabbare än mig. Att Jocke gör 30 MUs typ 7 minuter snabbare väljer jag att ignorera. Han får inte vara med och tävla 🙂

Om ni har nån vettig input på rycken nedan så är det bara att kritisera på!

Lyckat försök på 60kg:

Mitt andra försök på 62.5kg: