businessmanOjoj, mycket nu. Men bollarna är i rullning och dett innebär att dels att grupperna för hösten är spikade, att vår ansökan om företagsregistrering ligger inne hos bolagsverket, att UIF Boxning har godkänt en offert på CrossFit träning för deras tränare under hösten och att vår ansökan om affiliation till CrossFit har gått igenom. Vi är nu officiell affiliate! Grattis till oss, och grattis till er också för den delen! 🙂

Har annars, förutom att syssla med såna saker åt CrossFit Uppsala och sköta mitt ”vanliga liv”, valt att bli sjuk lagom till CrossFit SM i helgen. Rätt typiskt, men inte förvånande. Har haft lätt feber och ont i öron & hals i ett par dar. Har försökt ta det lugnt, men det har varit lite för mycket med det där livet för att det ska ha blivit så. Nåväl – har jag inte feber eller ont i halsen på Lördag kör jag ändå. Trots att 3km rodd känns måttligt lockande.

Behövde röra på benen utan att göra nåt för jobbigt idag så trots förkylning så tog jag några minuter på roddmaskinen

1500m rodd: 5:45

Nu ska jag koncentrera mig på att göra så lite som möjligt igen, och hoppas lyckas bättre denna gång, så kanske jag blir frisk också. Ska bli superkul att se alla i Solna på Lördag! Och glöm inte bort att CrossFit Uppsala har premiärvecka nästa vecka!